Diyetisyene Neden Gitmelisiniz?

İZMİR DİYETİSYEN FİYATLARI

Yaşadığımız dünyada obezitenin yaygınlaşmasında en önemli sebepleri; düzensiz beslenme alışkanlıkları, hızlı ve ayakta yemek yeme ve hareketsiz bir yaşamdır. Maalesef ki, pek çok insan enerji alımındaki fazlalık ve enerji harcamasındaki yetersizlikten dolayı fazla kilo veya obezite ile uğraşmaktadır. Bazen de kişinin kilosu normal sınırlarda olmasına rağmen, vücut yağında fazlalıkta olabildiğini sıklıkla görmekteyiz. Bu durumda fazla yağlı vücut tipine girmektedir. Hangi sınıflamada olursanız olun, vücut yağının veya kilosunun fazla olması sizi pek çok sağlık riskiyle karşı karşıya getirecektir. Bu sağlık sorunları insülin direnci, diyabet, kalp ve damar hastalıkları, karaciğer yağlanması, kolesterol ve trigliserit yüksekliği, safra kesesi taşları olabilir. Bu sağlık sorunlarıyla karşılaştığınızda veya riskini taşıdığınızda bu durum sizi diyet yapmaya yönlendirir.

İnternette veya sosyal medyada pek çok zayıflama diyeti, diyet listesi ve diyet programı bulunmaktadır. Ancak bu programlar sizin metabolizma hızınıza, metabolizma yaşınıza, vücut yağ oranınıza, kas kütlenize, beslenme alışkanlıklarınıza, sosyal yaşantınıza uygun olmayacağı için bırakın kilo vermeyi sağlığınızı bile kaybetmenize neden olabilir. Aç kalarak uygulanan çok düşük kalorili diyet listeleri sizin kas kaybederek metabolizmanızın yavaşlamasına ve diyeti bırakır bırakmaz az yeseniz dahi kaybettiğinizin kiloları fazlasıyla almanıza neden olacaktır. Bu nedenle zayıflama sürecini tek başınıza yürütmek yerine bir uzmandan destek alarak yapmanızı öneriyoruz. 

Sizin metabolizmanıza uygun olmayan diyet listesi, diyet programı, zayıflama programı, diyet yemek listelerinin yanı sıra piyasada pek çok zayıflama çayları ve zayıflama ilaçları da bulunmaktadır. Bu ilaçlara ve çaylara ödenilen servet çoğu zaman diyetisyen ücreti ve diyetisyen fiyatı ile karşılaştırıldığında kat kat fazladır. Ayrıca zayıflama ilacı veya zayıflama çayları sizin cebinize verdiği zararla kalmayıp sağlığınızı da elinizden alabilir. Durum bu kadar vahimken zayıflama listeleri ve herhangi bir ürün tavsiyesi, mutlaka beslenme konusunda eğitim görmüş profesyonel bir uzman tarafından önerilmiş olmalıdır. 

Kalıcı bir diyet için sürdürülebilir bir beslenme baz alınmalıdır. Sürdürülebilir diyet ne anlama geliyor diye düşünebilirsiniz. Sürdürülebilir bir diyet normal beslenme alışkanlıklarınızı sağlıklı biçime getirmektir. Yani şok diyetler, 1 haftalık incelmek için yapılan programlar veya size 1 ayda 30 kilo vermenizi vadeden ilaçlar değildir. Zayıflama ve sağlıklı beslenme kesinlikle bir uzman diyetisyen eşliğinde yapılması gerekir. Kulaktan duyma öneriler ile kalıcı kilo verme maalesef ki mümkün değildir. Şuna da seviniyoruz, halk artık oldukça bilinçli hale gelmiştir ki, aramalarda İzmir diyetisyen tavsiyesi, İzmir diyetisyen fiyatları, İzmir En İyi Diyetisyen, İzmir diyetisyen fiyat, izmir diyetisyen ücret gibi terimleri sıklıkla görmekteyiz. 

Bir diyetisyene gitmek için aslında sadece kilo almaya da gerek yoktur. Sağlıklı yaşam sürebilmek için kişinin sahip olması gereken kiloyu koruması ve bu kilo kontrolü sırasında doğru beslenmesi için de diyetisyen tavsiyesine ihtiyaç vardır.

Bu nedenle nerde yaşarsanız yaşayın sağlıksız ve dengesiz beslenme alışkanlıklarına sahipseniz veya daha sağlıklı beslenip daha sağlıklı bir yaşam tarzına sahip olmak istiyorsanız İzmir de yaşıyorsanız yüz yüze, İzmir dışında iseniz online diyet programı ile sizi de bizimle sağlıklı beslenme hareketine davet ediyoruz.