Şirketlerde çıkarılan yemekler, çalışanların enerji, protein, vitamin ve mineral ihtiyacına uygun şekilde olmalıdır. Bu nedenle menüler diyetisyen tarafından çalışanların yaş, boy, cinsiyet, fiziksel aktivite durumu gibi özelliklerine uygun şekilde planlanmalıdır. Doğru menü planlama ile atık oranı da azalacağından israfta önlenmiş olur. Çalışanlara uygun planlanmış bir menü ile, dikkat ve konsantrasyon artar, iş verimi artar, iş kazaları azalır.
Bu gönderiyi paylaş
Ben 60 yaşındayım 64 kiloyum 150 boyum spora gidiyorum diyetisyene git dedi hoca
Merhaba, sporla beraber diyetisyene gittiğinizde daha başarılı sonuç elde edeceksiniz. İzmir de iseniz randevu alabilirsiniz, şehir dışında iseniz online diyet bölümüne bakabilirsiniz