Neden Online Diyet Tercih Etmeliyim?

Siz de bir anda motive olup 2 hafta diyet uygulayıp bırakanlardan mısınız? Büyük heyecanla başladığınız diyet programlarında, kilo verebilmek için zor ve çok kısıtlı programlar uygulayarak hedefe ulaşmaya çalışıyorsunuz. Ancak diyetteki başarısızlığa tam olarak burası sebep oluyor.  Eski yöntemlerden kalma kısıtlı ve şok diyetler, bilimsel olmayan programlar sizi başarısızlığa sürüklüyor. Bu süreci yalnız yönetmek diyetteki başarısızlığı kat ve kat artırıyor. Diyetisyenle çalışarak sağlıklı ve dengeli beslenmek ve kilo vermek artık dünyanın ve Türkiye’nin neresinde olursanız olun mümkün. Online diyet programları ile bu kilo verme sürecinde yalnız kalmıyor ve her an diyetisyene ulaşma imkânına sahip oluyorsunuz.

Koronavirüs salgını sonrası alıştığımız online düzen ile artık diyetisyeniz size daha yakın.  Evden çıkamıyor ve ofise gelemiyor olmanız sağlıklı beslenmenize engel değil. Bunun yanı sıra iş yoğunluğundan kendine ayıracak zamanın kısıtlı olması, İzmir’de yaşamıyor olmanız bizden hizmet almak istediğiniz halde alamamanıza sebep değil. ONLINE DIYET ile size bir telefon kadar uzağız. 

 

DİĞER ONLİNE DİYETLERDEN NE FARKIMIZ VAR?


Online diyet ile sizinle yüzyüze görüşmeden farksız ideal ağırlığınıza kavuşmanızı sağlıyoruz. Öncelikle sizi daha yakından tanıyabilmek için bilgi formu iletiyoruz. Hastalığınızdan sevmediğiniz besinlere kadar sorular ile sizin beslenme alışkanlıklarınızı öğreniyoruz, ilk görüşmede kan tahlilinize bakarak tamamen size özel uygulanabilir bir beslenme programı hazırlıyoruz. Her hafta tartı sonucu, vücut ölçüsü, öğün ve diyet takibinizi değerlendiriyoruz. Her hafta sizinle ister sesli, ister mesajlaşarak, ister görüntülü olarak görüşüyoruz ve diyetlerinizi değiştiriyoruz. Sizlere ihtiyacınıza yönelik sağlıklı tarifler yollayarak beslenmenizi renklendiriyor ve monotonluktan çıkarıyoruz. İstediğinizde ve ihtiyaç duyduğunuzda rafine şeker içermeyen doğal sağlıklı besinlerle diyetinizi destekliyoruz . Görüşme günümüz olamayan günlerde de yanınızda oluyor ve bize her an ulaşabiliyorsunuz. Böylece motivasyonunuzu en üst seviyede tutuyoruz. Bu süreçte yanınızda olarak hedefe ulaşmanızı sağlıyoruz.
.
Bizimle çalışmak isterseniz veya detaylı bilgi almak için 0 530 412 32 20 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Yorumları Görüntüle (1)

  • Daha önce defalarca diyet yapmayı denedim. İnternetten bulduğum programları uygulamaya çalıştım, zayıflama ürünleri kullandım hatta Aidin Salih in yolundan gidip su orucu bile tuttum ama her seferinde verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. Bunca emek ve denemenin sonunda profesyonel diyetisyen desteği almadan bu kilo veremeyeceğimi anladım.