Hamilelik ve Emzirme Dönemi Online Diyet

Hamilelik Dönemi Online Diyet:

Her anne hamilelik sürecini sıkıntısız ve sağlıklı bir şekilde geçirmek ister. Bu süreci keyifli sorunsuz bir şekilde tamamlamak için vücudun ihtiyaçlarına uygun hazırlanmış bir beslenme programı uygulamanız gerekir.

Anne adayının yetersiz ve dengesiz beslenmesi hem kendinde hem de bebekte istemediğimiz etkilere neden olurken, annenin dengesiz beslenip aşırı kilo alması da istediğimiz bir sonuç değildir. Aşırı şekerli ve yağlı besin alımı sonucu fazla kilo alan annelerde gebelik şekeri, tansiyon yüksekliği, doğum zorluğu gibi istenmeyen sonuçlar oluşabilmektedir. Bu sebeplerden dolayı, annenin alması gereken enerji, protein, vitamin ve mineraller yeterli olmalıdır.

Her dönemde olduğu gibi hamilelik döneminde de sağlıklı beslenmek oldukça önemlidir. Hamilelik döneminde her hafta yaptığım kontrollerle hem kilo alımı hem de gebelik haftasına uygun şekilde almanız gereken besin ögelerini düzenleyerek sizlere özel olarak hazırladığım online diyet programıma siz hamile anneleri beklerim.

 

Emzirme Dönemi Online Diyet:

Emziren annenin enerji ihtiyacı süt üretimi nedeniyle artar. Bu nedenle bu dönemde artan enerji ihtiyacını karşılamak için yeterli ve dengeli beslenmeye özen göstermek gerekir. Aksi takdirde annenin vücudundaki vitamin, mineraller süte geçeceği için yeterli ve dengeli beslenilmezse ilerleyen zamanlarda anne yorgun düşmeye başlayabilir.

Emzirme döneminde sağlıklı beslenme hem annenin besin depolarının korunması hem de anne sütünün miktar ve kalitesi için gereklidir. Hamilelik döneminde alınan fazla kiloları vermek isteyen aynı zamanda da sütünün miktar ve kalitesinin de artmasını isteyen anneleri emzirme döneminde beslenme programı kapsamında haftalık online görüşmelerime beklerim.

 

Peki, süreç nasıl ilerliyor?

Eğer siz de bu süreci en sağlıklı ve doğru şekilde tamamlamak isterseniz doğru adrestesiniz. Bu yolculuğa birlikte başlamaya ne dersiniz?

Yapmanız gereken çok basit! Whatsapp üzerinden rahatlıkla bana ulaşabilirsiniz ve programa katılabilirsiniz.

Programı satın aldıktan sonra doldurduğunuz bilgi formunu ve son 3 ay içerinde yapılmış kan tahlillerinizi bana gönderebilirsiniz.

Bilgi formundaki bilgileri de (yaş, boy, beslenme düzeni ve spor alışkanlığınızı, hastalık ve kullandığınız ilaçlar) ister Whatsapp üzerinden bana yollayın, isterseniz formu sistemden doldurabilirsiniz.

Bilgi formu ve kan tahlillerinizi inceledikten sonra size özel hazırlayacağım diyet programınız için sizinle iletişime geçeceğim. Böylece yolculuğumuz başlamış olacak.

Sonraki haftalarda kilo kontrolünüzü takip ederek, diyet değişimlerinizi yapacağım. Hedefinize ulaşırken atacağınız adımlarla sağlığınızı korumanıza yardımcı olacağım.

Herhangi bir sorun olduğunda veya kafanıza takılan herhangi bir soru işaretinizde benimle gün boyu Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.