Tarif İçeriklerinizin Besin Ögelerini Hesaplıyoruz

Günümüzde özel gruplara yapılan tariflerin sayısı gün geçtikçe artış göstermekte. Bunlar arasında glütensiz tarifler, fit tarifler, vegan tarifler, çocuklar için özel hazırlanan tarifler, kafelerdeki menü içerikleri gibi saymakla bitiremediğimiz birçok tarif var. Ama bu tarifelerde önemli olan, tarif içeriklerinin besin ögesi dengesi ve besin öğesi çeşitleridir. Bir tarifeye sağlıklı diyebilmek için veya özel bir grup için önerebilmek için o tarifin mutlaka içeriğinin analiz edilmesi gerekir. İşte burada biz sizin için bu analizleri yapıyoruz. Besin öğesi oranlarını, önerilecek grup için uygun olup olmadığını size raporluyoruz. 

 

Verdiğimiz Hizmetler Arasında; 

Oluşturduğunuz Tariflerin Besin Öğesi İçeriklerini Ayrıntılı Olarak Hesaplama:

  Tarif içeriğinizin;  karbonhidrat, protein ve yağ miktarını, tüm tarif içerisinde bulunan karbonhidrat, protein, yağın tüm tarif içerisindeki yüzde oranlarını, kolesterol, doymuş yağ, doymamış yağ(tekli doymamış/çoklu doymamış), lif, su, demir, b12,   vitaminler(A, B grubu, C, K, D vb), mineraller(magnezyum, çinko, kalsiyum vb) ,böbrek için oldukça önemli sodyum, potasyum, fosfor gibi bir besin için önemli tüm besin öğelerini hesaplıyoruz.  

İşlettiğiniz Kafede Müşteri Profillerinize Göre Menü Oluşturma: 

Menü içeriklerini hesaplama, besin öğesi oranlarını hesaplama ve önerilerde bulunma gibi hizmetimiz de bulunmaktadır. 

Menü oluşturma:

İşletmenizde verilecek yemek için uygun menü listeleri oluşturarak alternatif yemek listeleri iletiyoruz. 

Besin Etiketi Oluşturma: 

Oluşturduğunuz tarifin paketine yerleştireceğiniz içindekiler ve besin öğesi tablosunu oluşturuyoruz. Besin etiketi, günümüzde sağlıklı beslenme bilinci oluşmuş ya da sadece diyetiniz hakkında daha bilinçli olmak isteyen danışanlar için oldukça önemlidir.